از زمانی که حمایت غرب از طالبان آفتابی شده است، فعالیت این گروپ تروریستی نیز سراسری شده و در سرتاسر کشور به جنایات سازمان‌یافته ی بشری دست می یازند.
هر وطنپرستی که در برابر توصیه ی گسترش پروژه تروریزم طالبانی انگریزی قد برافراشته، در برنامه ی ترور های زنجیره ای، محو فیزیکی شده است. یا به قول آقای خلیلزاد با بم های صوتی به تحدید و سرزنش آن پرداخته می شد.
 سرنوشت ده ها تن ترور شده، و بالفعل جنرال دوستم بر متقن بودن این ادعا تاکید محکم و استوار دارد.
اما  در برابر اظهارات تند و تیز آقای کرزی این مرد مرموز هزار چهره که سابقه طالبی و جهادی، و روابط چندین جانبه ی اطلاعاتی با کشور های عدیده ای  دارد، غرب بی‌شرمانه سکوت نموده است.
به گزارش آوا…
 

بخت آزمایی حامد کرزی برای بازگشت به قدرت

حامد کرزی، امریکا را به همکاری با داعش در افغانستان متهم کرد و گفت که امریکا به این گروه اجازه داده است تا در افغانستان رشد کند.

حامد کرزی؛ رئیس جمهور پیشین افغانستان در گفت‌وگو با تلویزیون الجزیره گفت: «به ‌نظر من، داعش تحت حضور کامل و نظارت نظامی، سیاسی و اطلاعاتی، ظهور کرده‌است.”

وی اظهار داشت: مردم افغانستان در سال ۲۰۰۱ حضور نظامی امریکا را برای برقراری صلح و ثبات پذیرفتند اما دوباره تروریزم، خشونت و حمله‌ها افزایش یافته است و حضور نظامی امریکا در افغانستان سبب وضعیت فعلی می باشد.

آقای کرزی می‌افزاید که امریکا در افغانستان شکست خورده، چون آنان پناه‌گاه‌ها و منابع آموزش و تمویل تروریزم را هدف قرار ندادند.

وی با اشاره به افزایش فشارهای اخیر بر اسلام آباد، خاطر نشان کرد: این فشارها به خاطر مسایل بزرگی بالای پاکستان اعمال شده که قطعا ربطی به افغانستان ندارند و افغانستان در این بازی به خاطر برخی از منافع دیگر استفاده می‌شود.

آقای کرزی در ادامه گفت که امریکا به بهانۀ از میان برداشتن یک تونل که توسط داعش در ولسوالی اچین ولایت ننگرهار به‎کار برده می‌شد، مادر بم‌ها را در ماه اپریل پرتاب کرد اما یک‌روز پس‌از آن، داعش ولسوالی دیگر افغانستان را تصرف کرد. این به ما ثابت می‌کند که دستی در آن وجود دارد و این دست کسی دیگری جز امریکا نیست.”

بنا بر دیدگاه برخی از آگاهان، تردیدی نیست که رئیس جمهور قبلی افغانستان؛ آقای حامد کرزی در آستانه تغییرات و تحولات احتمالی در افغانستان، در حال آزمودن دوباره بخت خویش جهت احراز مقام ریاست جمهوری در این کشور است و لذا با اظهارات داغ و نسبتاً متفاوت خویش در این شب و روزها در صدد جلب توجه افکار عمومی به خصوص سران دولتها و قدرتهای ذیدخل در قضیه افغانستان بر آمده است.

حامد کرزی در زمان حکومت خویش نیز حمایت برخی از دولتهای منطقه ای و همسایگان افغانستان را با خود داشت.

دولتهای مانند هند، ایران و در سالهای پایانی دوره ریاست جمهوری کرزی، دولت روسیه و همه ی کشورهای مشترک المنافع و در واقع متحدان روسیه، به نوعی حامی و کمک کننده دولت ۱۰ ساله حامد کرزی بودند و البته نقش روسیه پس از پیروزی تیم اشرف غنی با حمایت مستقیم ایالات متحده امریکا در افغانستان بیشتر از گذشته شده که آنهم به دلیل گرفتاری های داخلی کشور روسیه و بازسازی و ترمیم قدرت اقتصادی و نظامی این کشور قوی با رهبری و مدیریت رئیس جمهور پوتین در آن سالها می تواند ارزیابی گردد.

در هر حال، روسیه بعد از سر و سامان دادن به اوضاع سیاسی، اقتصادی و نظامی خویش و صد البته پس از درک حضور خطرساز و فاجعه بار بلوک غرب به فرماندهی ایالات متحده امریکا در دهلیز کشورهای منطقه یعنی افغانستان، تصمیم به اتخاذ موضع روشنتر در قبال امنیت خویش گرفت و آغاز این موضع گیری فعال را با دخالت در اوضاع افغانستان و البته در رقابت با ایالات متحده امریکا، استارت زد.

در حال حاضر نیز امیدواری هایی به وجود آمده است که با برگزاری نشست مهم و راهبردی ۶ به علاوه ۱ نسبت به حل معضل افغانستان که قرار است به زودی میان اطراف درگیر در قضیه افغانستان مانند کشورهایی چون امریکا، چین، پاکستان، ایران، روسیه، هند و دولت افغانستان در اندونیزیا برگزار شود، یک اجماع منطقه ای و فرامنطقه ای نسبت به حل صلح آمیز بحران افغانستان به وجود آید.

از دید بسیاری از آگاهان، در میان رجال مطرح افغانستان، حامد کرزی بیش از همه این توفیق را دارد تا به عنوان زعیم آینده این کشور از سوی همه ی اطراف درگیر در قضیه افغانستان در نظر گرفته شود؛ چرا که وی تنها موردی است که می تواند رضایت خاطر همه ی اطراف درگیر در موضوع افغانستان را جلب و تامین کند و ایشان در این مورد خاص و در دوره ریاست جمهوری چندین ساله خویش، تا حدود زیادی موفق بوده اند و تجربه نیز نشان داده که کسی غیر از ایشان لااقل در طول سالهای جنگ و بحران در افغانستان، به اندازه حامد کرزی در اداره افغانستان و اتخاذ سیاست تساهل و تسامح با همگان اعم از همسایگان و بیگانگان، خوب و خوش ندرخشیده است.

لذا پیش بینی ها بر آن است که علاوه بر آنکه حامد کرزی در اظهارات اخیر خویش نسبت به حمایت ایالات متحده امریکا از رشد داعش در افغانستان، به نکته دقیق و درستی اشاره کرده است، از سوی دیگر از این اظهارات اما در جهت مصادره اجماع منطقه ای به سود خویش نیز در حال بهره بردن و حسن استفاده کردن است؛ چرا که می دانیم که رقبای امریکا در قضیه افغانستان، به هیچ عنوان به موردی رای نخواهند داد که صد در صد تابع سیاست های امریکا در این کشور باشد و بر عکس، امریکا و متحدان آن نیز یک چنین ملاحظه ای را نسبت به جانب مقابل دارند و اما حامد کرزی؛ دقیقاً همان موردی است که ثابت کرده که می تواند جمع اضداد کند و صلاحیت و توان اداره افغانستان و مردم آن را دارا می باشد

++++++++++++++++++++++++++++++++++++

کرزی: آمریکا اجازه ورود داعش به افغانستان را داد

حامد کرزی، رئیس‌جمهور سابق کشور، آمریکا را متهم به همدستی و همکاری با گروه تروریستی داعش در افغانستان کرد..

حامد کرزی در مصاحبه اختصاصی با شبکه الجزیره گفت: این دولت آمریکا بود که اجازه داد داعش در افغانستان پابگیرد.
او اظهار داشت: از نظر من گروه تروریستی داعش تحت یک نظارت نظامی، سیاسی و اطلاعاتی ظهور پیدا کرد. برای مدت دو سال مردم افغانستان آمدند و از رنج‌ها و نقض حقوق بشری که علیه آنها رخ داد، شکایت کردند اما هیچ کاری انجام نشد.
کرزی خاطر نشان کرد: دولت دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا داعش را تبدیل به یک بهانه کرد تا بمب عظیم خود را در آوریل ۲۰۱۷ روی افغانستان بیندازد. اما روز بعد دیدیم که داعش منطقه بعدی را در افغانستان تصرف کرد. این به ما ثابت می‌کند که دستی در کار بوده، دستی که هیچ‌کس دیگری به جزء آمریکا در افغانستان نمی‌تواند باشد.
اشاره حامد کرزی به اقدام آمریکا درانداختن بمب عظیم موسوم به «مادر بمب‌ها» در منطقه «اچین» است که گزارش شد دست‌کم ۳۶ شبه‌نظامی داعش به همراه شبکه پیچیده تونل‌های آنها را از بین برده‌است.
در آن زمان کرزی این حمله را به عنوان یک حمله غیرانسانی و بی‌رحمانه‌ترین سوءاستفاده از افغانستان به عنوان محل آزمایش سلاح‌های خطرناک و جدید محکوم کرد.
کرزی گفت: از تقاضای اخیر دادگاه کیفری بین‌المللی برای تحقیق درمورد جرائم جنگی در افغانستان از جمله جرائم رخ داده در زمان ریاست جمهوری او استقبال می‌کند.
وی افزود: او (فاتو بنسودا، دادستان دادگاه کیفری بین‌المللی) حق این را که تحقیقات انجام دهد، دارد.
کرزی اذعان کرد به اینکه در زمان دولت او نقض حقوق بشر اتفاق افتاده‌است.
او گفت: قطعاً اقداماتی در نقض حقوق بشر از سوی نیروهای امنیتی افغان، آمریکا و کسان دیگر رخ داده‌است.
کرزی گفت که به هرگونه تحقیقات حتی دربارهٔ همدست بودن بالقوه خودش در این مورد کمک خواهد کرد.
او ادامه داد: من تقاضای این تحقیقات را داشته‌ام تا آنها به افغانستان بیایند و تحقیق کنند که چه اتفاقی در این کشور افتاده‌است.
کرزی در این مصاحبه در پاسخ به ادعاها درمورد اینکه گروه‌های حقوق بشری در زمان ریاست جمهوری به او هشدار داده بودند که نقض حقوق بشر دارد اتفاق می‌افتد گفت: این اشتباه است. آنها به من نگفته‌اند و من به آنها گفته‌ام. من به گروه‌های حقوق بشر غربی گفتم که چه اتفاقی دارد در افغانستان می‌افتد اما مطبوعات غربی و آنها آن را پنهان کردند.