
ساده انگاری اگر که فکر کنیم اشرف غنی جرات مخالفت با سیاست های آمریکا را دارد، آمریکایی ها با طرح ظاهری تغییر موضع اشرف غنی با خودشان، فقط ما را گیج می کنند
به گزارش سایت همایون بنقل از شبکه اطلاع رسانی افغانستان ، زلمی خلیلزاد فرستاده ویژه امریکا برای صلح افغانستان میگوید که ارزیابی حکومت امریکا نشان میدهد که حمله بر شفاخانه نسایی ولادی در برچی کابل و مراسم تشییع جنازه در ننگرهار از سوی داعش انجام شدهاست. او در چند توییتی که کرده، نوشته است که داعش تلاش دارد جنگ فرقهای را در افغانستان راهاندازی کند و داعش خراسان مخالف یک توافقنامهٔ صلح میان افغانستان و طالبان است و تلاش می ورزد تا همانند عراق و سوریه جنگ فرقه ای را تحریک کند.
زلمی خلیلزاد که پیشتر خواستار همکاری حکومت افغانستان و طالبان در مبارزه با داعش شده بود، در توییت تازهاش گفتهاست که برای صلح بهانهجویی نکنند. خلیلزاد، افزودهاست: به عوض افتادن در دام داعش و به تاخیر انداختن یا ایجاد موانع برای صلح، افغان ها باید با هم یکجا شوند تا این تهدید را شکست دهند و فرصت تاریخی صلح را دنبال کنند. بهانه جويي ها بیشتر جا ندارد. افغان ها، و جهان، سزاوار بهتر اند.
این در حالی است که حکومت افغانستان روند رهاسازی زندانیان طالبان را متوقف کرده اما تاکید کردهاست که برای صلح اراده جدی دارد.
سخنگوی اشرف غنی گفته است که طالبان با فراهم سازی بستر مطمئن برای انجام فعالیتهای دهشتافگنانه بری سایر گروههای تروریستی، نمیتواند از این جنایات شانه خالی کند. این گروه پشت اکثر حملات در کشور است.
صدیق صدیقی در توییترش نوشته که طالبان بارها خواست مردم و جامعه جهانی را برای تأمین آتشبس و آغاز گفتگوهای صلح با دولت افغانستان رد کرده است. طالبان با فراهمسازی بستر مطمئن برای انجام فعالیتهای دهشتافگنانه به ساير گروههاي تروريستي نمیتوانند ازجنایتهای اخیر در کابل و ساير ولايات كشور شانه خالی کنند. این گروه، به گونههاي مختلف در عقب اکثریت حملهها و خشونتها در کشور قرار داشته و به آسانی نمیشود این گروه را تبرئه کرد. به اين زودي و عجله نميتوان گروه طالبان را از دستداشتن درحملههای خونین برائت داد.
در هیمن حال، طالبان دست داشتن در حمله به شفاخانه برچی و تشییع جنازه در ننگرهار را رد کردهاند، اما اشرف غنی می گوید که این حملهها از سوی طالبان و تمویل کنندگان آن انجام شدهاست.
غنی پس از این حملهها به نیروهای امنیتی دستور داد از حالت دفاعی فعال به حالت تهاجمی درآیند و حملههای تهاجمی بر طالبان را که پس امضای توافق صلح دوحه متوقف بود، از سر گیرند.
طالبان هم در واکنش به این دستور اشرف غنی، یک حمله انتحاری را در گردیز انجام دادند که جان پنچ تن را گرفت و ۲۰ تن دیگر زخمی شدند.
در میان برخی معتقدند که بزرگنمایی داعش از سوی امریکا، مرحله جدیدی از جنگ در افغانستان است. گرچه تا کنون چندین بار آمریکایی ها و حکومتی های افغانستان اعلام کرده اند که ریشه داعش از کشور کنده شده و هیچ داعشی در افغانستان وجود ندارد، اما دیده می شود که نه تنها داعش نابود نشده که در واقع داعش و طالب و یا هر مخالف مسلح دیگری در افغانستان وجود خارجی ندارد که مخالف آمریکا و ایادی آن باشد. بل تمامی گروه های تروریستی موجود در کشور تحت هر نامی که فعالیت می کنند از جانب خارجی ها بخصوص آمریکایی ها ایجاد، تامین و تجهیز شده و می شوند.
در واقع، علاوه بر تمامی گروه های تروریستی موجود در کشور، که تمامی دولتمردان کنونی تابع آمریکایی ها بوده و قدم به قدم در راستای سیاست های آمریکا گام بر می دارند.
ساده انگاری اگر که فکر کنیم اشرف غنی جرات مخالفت با سیاست های آمریکا را دارد، آمریکایی ها با طرح ظاهری تغییر موضع اشرف غنی با خودشان، فقط ما را گیج می کنند و در اتخاذ تصامیم و موضعگیری ها ما را دنبال نخود سیاه می فرستند تا خودشان در پناه اختلالات روانی و سیاسی در میان سیاستگران و کارشناسان سیاسی، به غارتگری شان ادامه دهند.
لطفا هشیار باشید و دیگر فریب بازی های ظاهری اینها را نخورید.
کد (4)