
سرکوب تروریستها تنها راه ختم جنگ است/ سقوط غزنی زنگ خطر برای پایتخت است
تعدادی از اعضای مجلس نمایندگان ، گفتگو های صلح را بدون نتیجه خوانده و یگانه راه ختم جنگ در کشور را سرکوب مخالفان مسلح دولت می دانند و خواهان افزایش حملات تهاجمی بر ضد لانه های آنان هستند.
به گزارش سایت همایون بنقل ازخبر گزاری ضدای افغان – کابل: داکتر سید عبدالقیوم سجادی؛ نماینده ولایت غزنی در پارلمان بعد از فجایع غزنی، خواهان سرکوب طالبان شده و در کانال تلگرام خود نوشته است: “سرکوب تروریستها تنها راه حل است.”
به گفته وی، تروریستان در جغرافیای جنگ و جنون، قتل و ویرانگری رشد یافته و از راه انداختن جوی خون و کشتار انسان های مظلوم لذت می برند. کشتار مردم مظلوم و روزهدار در ولایت غزنی تنها بخشی از سیاست قتل و ویرانگری دهشتافگنان جنایت کار است.
آقای سجادی گفته است: “دیروز جوانان مدافع مردم در دره قیاق ولایت غزنی که در اثر بیمسولیتی و بیپروایی مسولین امنیتی ولایت مدتی است به دره وحشت و ترور مبدل گردیده، با مظلومانهترین حالت به شهادت رسیدند و امروز دشمنان مردم و آدمکشان تروریست بار دیگر مرکز ثقافت اسلامی را مورد حمله قرار دادند. این عمل جنایتکارانه آنان بیانگر دشمنی با ارزشهای دینی و فرهنگ اسلامی است.”
به نوشته این عضو مجلس در حمله ددمنشانه طالبان جمعی از روزهداران مظلوم و مهمانان ماه ضیافت الهی مظلومانه به شهادت رسیدند و جمعی مظلوم دیگر زخمی گردیدند.
او افزوده است که دولت نباید نسبت به وخامت وضعیت امنیتی غزنی بیپروا باشد. در سیاست جنگی و ویرانگری تروریستان، ناامنی غزنی به معنای نزدیک شدن جغرافیای جنگ و تهدید به پایتخت کشور است. و این زنگ خطر را دولت و مسولین امنیتی باید جدی بگیرند.
وی خواستار سرکوب شده و از حکومت خواسته است باید برای سرکوب دشمن و راهاندازی عملیات تصفیوی جهت برچیدن لانههای تروریستی در ولایت غزنی به گونه جدی اقدام نماید.
به باور وی، تطبیق استراتژی تهاجمی علیه تروریستانی که باگسترش دامنه قتل و کشتار نیت شوم و جنگطلبانه خود را به نمایش گذاشت، گام مهم و استراتژیک برای مهار و نابودسازی توان جنگی و ماشین ویرانگری دشمن است.
آقای سجادی تأکید کرده است که به یقین با مدیریت دلسوزانه و هماهنگ سکتورهای امنیتی این ولایت و رهبری انسانهای صادق، متعهد و دلسوز میتوان دامنه تهدیدات تروریستی را مهار نموده و به ختم جنگ امیدوار بود.
او از دولت جدا خواسته است تا ضمن رسیدگی به خانواده قربانیان و معالجه زخمیان این رویداد، برای دفع شرارتهای دشمنان مردم، سرکوب آدمکشان ویرانگر و مجازات عاملین این جنایت، اقدام تصفیوی و تهاجمی جدی و همه جانبه را در ولایت غزنی راهاندازی نماید. برای انجام این مهم بازبینی جدی و عمیق در کارکرد سکتور امنیتی و مسولین امنیتی این ولایت گام مهم است که باید برداشته شود.
به گفته وی، این اقدام یقینا به تحکیم اعتماد و همکاری همهجانبه مردم با قوتهای امنیتی و سربازان شجاع وطن جهت اقدام جدی و همه جانبه سرکوب تروریستان و آدم کشان خواهد انجامید.
وی در آخر یاد آور شده است که عاملان این جنایت نابخشودنی با مجازات سنگین الهی و عذاب دردناک اخروی روبرو خواهند بود
مطالب مرتبط
طالبان یک گروه عهد شکن است و هیچ نیتی برای صلح در کشور ندارد / ارتباط طالبان با القاعده، لشکر طیبه و دیگر گروههای تروریستی بیشتر شده است

طالبان یک گروه عهد شکن است و هیچ نیتی برای صلح در کشور ندارد / ارتباط طالبان با القاعده، لشکر طیبه و دیگر گروههای تروریستی بیشتر شده است
گروه طالبان بعد از ختم مرحله کاهش خشونت پی در پی تعهدات شان را شکستند و در نقاط مختلف افغانستان بالای مردم، تاسیسات ملکی و شهرها حمله کردند و هیچ نیتی برای صلح در کشور ندارند.
خبرگزاری صدای افغان(آوا) – کابل: پس از حملات مرگبار تروریستی اخیر در کابل، ننگرهار، پکتیا و امروز هم در شهر غزنی، مسوولین امنیتی و دفاعی کشور، نشست مشترکی را برای بررسی بیشتر اوضاع جاری در کشور برگزار کردند.
“مسعود اندرابی” سرپرست وزارت امور داخله در این نشست، یکبار دیگر طالبان را مسوول حملات تروریستی اخیر در کشور دانسته و تاکید کرد که این گروه بعد از ختم مرحله کاهش خشونت ها پی در پی تعهدات شان را شکستند و در نقاط مختلف افغانستان بالای مردم، تاسیسات ملکی و شهرها حمله کردند و هیچ نیتی برای صلح درکشور ندارند.
اندرابی می افزاید که گروه طالبان افزون بر اینکه عملیات غیر اعلام شده شان را آغاز کردند، رابطه نزدیک که از سالهای متمادی با تروریزم بین المللی داشتند را نیز نه تنها قطع نکردند، بلکه با حیله و نیرنگ و شیوه های نو افزایش داده اند.
او همچنان بیان داشت که گروه طالبان چه حملات خود را انکار کنند و یا نکنند آنها هستند که هر لحظه در کشور فجایع خلق می کنند و هدف اصلی شان نیز ملکی ها می باشد، به این جهت نمی تواند خود را از حملات مرگبار اخیر با تقبیح کردن از جانب خود تبرئه دهند.
به گفته او، طالبان بستر رشد تروریست ها در افغانستان هستند و زمینه عبور و مرور، اعاشه و اباطه آنان را همیشه فراهم می کند.
اندرابی همچنان ابراز داشت که نیروهای امنیتی و دفاعی کشور برای اینکه از مردم، تاسیسات ملکی و تمامیت ارضی حفاظت کند، به هدایت رییس جمهور ناگذیر از حالت دفاع فعال اکنون به حالت تهاجمی درآمده است.
سر پرست وزارت امور داخله عنوان کرد که جانب حکومت افغانستان تا هنوز به تمام تعهدات که در توافقنامه میان امریکا و طالبان صورت گرفته عمل کرده است و با رهایی بیش از هزار زندانی این گروه تداوم نیت خود را نشان داد و همچنین کاهش مطلق خشونت از طرف نیروهای امنیتی نمونه های تعهد دولت افغانستان است و اکنون نیز جنگ ما برای رسیدن به صلح است نه انگیزه دیگر، اما این منطق طالبان است که به اشاره بیگانگان به جنگ ادامه می دهند.
اندرابی علاوه کرد که هم اکنون نیروهای دفاعی و امنیتی کشور آمادگی دارد که در هر جا طالبان فکر تصرف یک وجب از خاک وطن را از طریق جنگ باشد با مشت آهنین مواجه خواهد شد.
احمد ضیاء سراج؛ سرپرست ریاست عمومی امنیت ملی نیز در این نشست گفت که دولت جمهوری اسلامی افغانستان همواره صدای صلح خواهی را بلند کرده است، اما از آنطرف گروه طالبان با لجاجت و خشونت، جنگ را ادامه داده اند و هیچگاه به صدای صلح لبیک نگفته اند.
به گفته سراج، یکی از بندهای مهم توافقنامه امریکا با طالبان کاهش خشونت ها بود که گروه طالبان پایبندی به آن نشان ندادند و از زمان امضای توافقنامه تاکنون بیش از 3800 حمله تروریستی را در نقاط مختلف کشور سازماندهی کردند که در مقایسه با سال گذشته افزایش زیادی را نشان می دهد.
هرچند به گفته رییس امنیت ملی بسیاری از حملات این گروه عقب زده شده است، اما با آنهم حملات این گروه باعث شهادت 420 تن و زخمی شدن 906 تن از افراد ملکی شده است.
این گروه تلاش کردند که از توافقنامه به نفع خود استفاده کنند و همواره در صدد جلب و جذب افراد جدید بودند.
وی می افزاید که با بسته شدن مدارس در پاکستان تعداد زیادی از شاگردان آن وارد افغانستان شدند و به جبهات این گروه پیوستند. افزون بر آن تغییرات که در سطح رهبری گروه طالبان چه در کویته و چه در بخش ولایتی شان بوجود آمده، نشان می دهد که این گروه اصلاً به صلح فکر هم نمی کنند.
سراج، نیز از بیشتر شدن رابطه طالبان با گروه های تروریستی خبر داد و گفت که رابطه اینها با القاعده، تحریک اسلامی ازبکستان، تحریک اسلامی ترکستان شرقی، لشکر طیبه و دیگر گروه ها به مراتب بیشتر شده است و در صدد است که از این گروه ها در جنگ استفاده کنند و هم اکنون با برخی از علمای پاکستان بالای منشوری کار می کنند که حکومت طالبانی را با همان طرز فکر گذشته بوجود بیاورند.
درهمین حال اسدالله خالد سرپرست وزارت دفاع ملی نیز طالبان را مسوول تمام نا بسامانی ها درکشور دانسته و تاکید کرد که نیروهای امنیتی ودفاعی کشور از تمامیت ارضی، جان و مال مردم دفاع خواهد کرد و با حملات تهاجمی از طریق زمین وهوا با در نظرداشت کاهش تلفات افراد ملکی گروه های ترور یستی را مورد حمله قرار خواهد داد.
لازم به ذکر است که پس از حمله های تروریستی مرگبار در کابل و ننگرهار رییس جمهور غنی دستور داد که نیروهای امنیتی و دفاعی کشور ازحالت دفاع فعال خارج شده و در برابر گروه طالبان حالت تهاجمی را به خود بگیرند.
.